Home » Gastgezin

Wij zijn op zoek naar een gastgezin voor een teef!

Wat houdt een gastgezin in? Als gastgezin krijg jij de zorg van een door mij uitgekozen pup. De pup is dan gratis. Deze pup zal bij jou wonen en zal maximaal 4 keer ingezet worden als fokhond. De pup woont bij jou maar zal in de periode dat de hond nog ingezet wordt als fokhond, eigendom blijven van mij. De nestjes zullen bij mij thuis geboren en verzorgd worden. Na het laatste nestje, wordt de hond eigendom van jou. De kosten die horen bij het fokken, zullen voor mijn kosten zijn. Andere kosten zijn voor jouw rekening. Het gastgezin woont op maximaal 15 km van Sittard.

Op het moment dat er een bevalling aan komt, zal de hond naar ons toe komen en bij ons verblijven tot 7 weken na de bevalling. In deze periode ben je van harte welkom bij mij thuis om met jouw hond te knuffelen. Ook is er, mits dit rustig gebeurt, de mogelijkheid om bij de bevalling aanwezig te zijn. Uiteraard kunnen hier niet te veel mensen bij aanwezig zijn.

Het is belangrijk dat er een wederzijdse klik is tussen het gastgezin en mij. Mocht je interesse hebben om als gastgezin in aanmerking te komen, laat dit dan even weten (ellen@ladoodles.nl).